Scouting DWD maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Uniform

Kleding Scouting DWD

Bij Scouting DWD draag je tijdens de wekelijkse opkomsten de kleding van onze scoutinggroep. Dit is de Scoutfit blouse van Scouting Nederland. Deze wordt op een blauwe spijkerbroek gedragen. Bij warme dagen wordt de T-shirt gedragen, maar tijdens openen EN sluiten wordt de scoutfit blouse aangedaan.

Scoutfit Scouting Nederland

De Scoutfit laat zien dat je bij Scouting hoort. De kleur blouse geeft aan bij welke speltak je zit en neemt de ongelijkheid tussen de leden onderling weg. Zo ziet iedereen er hetzelfde uit en is er geen verschil.

Op de website www.scoutshop.nl kunt u online de scoutfit bestellen of u kunt een bezoek brengen aan de scoutshop in Haarlem.

De scoutshop is geopend op: woensdag van 14.00-16.00 uur / donderdag van 19.00-21.00 uur / zaterdag van 09.00-12.00 uur

Hier vind u meer informatie van de scoutshop uit Haarlem

Bij iedere gezamenlijke activiteit, het kamp en de officiele bijeenkomsten doe je als lid van Scouting je Scoutfit aan. Als je nog niet bent geïnstalleerd, mag je alleen de blouse dragen, zonder tekens, das en dasring. Als je geïnstalleerd bent, mag je je complete Scoutfit dragen.

De t-shirt van Scouting DWD wordt in eigen beheer gedrukt en geleverd. Deze kleding kan het gehele jaar worden besteld. Op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

App

Wij te vinden in de Scouting
App voor Android en IOS.
Informatie over de (speciale)
opkomsten is hier vaak te
vinden. Ook verschillende fotoalbums van de groepen en YouTube filmpjes. Zoek u een contactpersoon? Ook dit staat in de App.

Download voor IOS (apple)
Download voor Android

Vacatures

Regelmatig zijn we bij
onze Scoutinggroep op
zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons leidingteam willen versterken. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team en waar je interesse naar uitgaat. Heb je interesse en ben je enthousiast en wil je tijd investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met de groepsbegeleiding via de mail groepsbegeleiding@dwd-beverwijk.nl.